na vrh

Varianta 2: Plužna snežna deska V

Plužna snežna deska Adteh oblike V je rubustne in močne izvedbe, izdelana je iz kakovostnega jekla St52-2 , lemež – plužna letva je izdelana  iz kakovostnega HARDOX 500 jekla , ki je odporen na obrabo!

Posebnost plužne snežne deske Adteh oblike V je hidravlični sistem za premik vsake polovice snežne deske posebej (levo/desno), ki omogoča veliko različnih variant postavitve pluga in je primerna za najrazličnejše vrste snežnih  pluženj.

Popolnoma nov sistem blažilne letve omogoča mehko delo in blaženje udarcev plužni lemeži so sestavljeni iz 4 segmentov in pri preobremenitvi pade vsak lemež posebej in se s pomočjo vzmeti sam avtomatsko postavi nazaj v prvotno lego!

Vsak del pluga, levi in desni, je varovan s hidravličnim sistemom za preobremenitev. Vsak dvosmerni cilider ima vgrajeno tudi hidravlično dušilko, ki izničuje udarce ter vibracije!

Glede na velikost in tip plužne deske so priklopi možni na manjše kosilnice, traktorje vseh vrst, različna komunalna vozila, čelne nakladalce na kolesih, mini bagerje, viličarje itd.

Prednost sistema plužne deske je tudi možnost odrivanja oziroma odstranjevanja snega s površin, ki so zelo težko dostopna. Pluženje  snega  v obliki črke V omogoči potiskanje snega, v drugem primeru ga lahko zajamemo in ga tako odstranimo s površine.

Na voljo je različna dodatna oprema: kolesa za asfaltne površine ter ostala dodatna oprema: luči, zastavice.

Izvedenka Adteh V  je v obliki črke "V" in je na voljo od 2,2 do 3,2 m širine.Vsak segment (polovica) se hidravlično premika za 45 stopinj.

Vse izvedenke je možno prilagoditi Vašim željam širina , višina , tip priklopa itd.

Opis Cena
plužna deska V 2200 6500 EUR
plužna deska V 2400 6700 EUR
plužna deska V 2600 6900 EUR
plužna deska V 2800 7100 EUR
plužna deska V 3000 7300 EUR
plužna deska V 3200 8000 EUR
plužna deska V 3400 8200 EUR

 

Dodatna oprema opcijsko
Opcijsko vam nudimo tudi dodatno opremo:
 • EURO plošča + dvosmerni cilinder za priklop pluga na tovorna vozila, traktorje (priklop z Euro ploščo, ki je fiksno vpeta na tovorno vozilo, traktor... - potrebna dva voda hidravlike )
  cena: 1400 eur
 • Horizontalni nagib pluga gor dol z dvosmernim cilindrom (potreben drugi vod hidravlike)
  cena: 850 eur
 • Gabaritne luči ter elektro napeljava na plužni deski (uporaba za tovorna vozila)
  cena: 550 eur
 • Dodatna kolesa – po višini nastavljiva kolesa (uporaba za tovorna vozila za pluženje asfalta, kjer se dosegajo večje hitrosti, na delovnih strojih in traktorjih niso potrebna, ker ima sam plug narejene plošče za vodenje pluga)
  cena: 1500 eur

Cene ne vsebujejo davka na dodano vrednost
Rok dobave: do 4 tedna od naročila oziroma po dogovoru
Fco ADTEH d.o.o (Slovenj Gradec)

ADteh d.o.o.
Bernekarjeva 2
2380 Slovenj Gradec
Slovenija
Ambrož Duler
M: +386 41 351 299
E: adtehdoo@gmail.com
© 2021 ADTEH d.o.o. | izjava o zasebnosti | Prijava | o avtorjih