na vrh

Varianta FLEX - POL - PROFESIONALNA IZVEDBA SPREDNJA RAMPALNA DESKA

Zadaj snemljiva vitla, trotočkovni sistem priklopa

  • Dodatno ojačana kabina z zunanjim varnostnim lokom, ki služi zaščiti kabine (ogrodje narejeno iz cevi premera FI 60 mm) zaščitne mreže na stranskih in zadnjih oknih ter sprednjih in zadnjih lučeh (izdelava zaščitnih mrež na vratih opcija).
  • Talna zaščita dna podvozja; dno zaščitimo s pločevinastim pokrovom z odprtinami za servisiranje in debelostenskimi cevmi, ki služijo kot vezni člen med zadnjim in sprednjim delom traktorja.
  • Prednja - sprednja odrivna rampalna deska širine 1800 mm, spodnji nož je iz hardox jekla - odpornega proti obrabi. Sprednja rampalna deska gre 10 cm pod nivo koles.

Komplet instalacija nove hidravlike s hidravličnim cilndri in napeljava. Za vse navedeno imamo priložene certifikate in ateste, za nadgradnjo prejmete izjavo o skladnosti CE!

OPOMBA: Spredaj lahko naredimo desko snemljivo na trotočkovni priklop in hidravlika spredaj lahko služi kot prednja trotočkovna hidravlika;

Opis Cena
Možni so razni standardni priklopi npr. vilice za bale doplačilo cca 1000,00 €
Cena za komplet Varianta FLEX - POL - PROFESIONALNA IZVEDBA SPREDNJA RAMPALNA DESKA (cena ne vsebuje vitla) Zaščitne mreže na steklenih vratih 9.200,00 €
OPCIJA DOPLAČILO ZA ZAŠČITNE MREŽE:
Zaščitne mreže na steklenih vratih 1000,00 €

Kakovost

Nadgrajujemo

ADteh d.o.o.
Bernekarjeva 2
2380 Slovenj Gradec
Slovenija
Ambrož Duler
M: +386 41 351 299
E: adtehdoo@gmail.com
© 2021 ADTEH d.o.o. | izjava o zasebnosti | Prijava | o avtorjih